Αναβολή 2ης Γ.Σ. Μελών του Ν.Ο.Κατερίνης 2020

Ανακοινώνουμε την αναβολή της 2ης κλήσης της 2ης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αναγγέλθηκαν για τον Νομό Πιερίας και τα οποία παρατείνονται. Η νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα εξαρτηθεί από τα επόμενα μέτρα που θα εξαγγελθούν καθώς και από την πορεία της πανδημίας.

                           Για το Δ.Σ.

                       ο Πρόεδρος

                       Κων/νος Καρυώτης.

 

Αναβολή 2ης Γ.Σ. Μελών του Ν.Ο.Κατερίνης 2020

Ανακοινώνουμε την αναβολή της 2ης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αναγγέλθηκαν για τον Νομό Πιερίας. Η νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα εξαρτηθεί από τα επόμενα μέτρα και την πορεία της πανδημίας.

                           Για το Δ.Σ.

                        ο Πρόεδρος

                          Κων/νος Καρυώτης.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μεταγραφές των αθλητών και αθλητριών της ιστιοπλοΐας για το αγωνιστικό έτος 2020-2021. Θα κατατίθενται ηλεκτρονικά, δια ζώσης ή μέσω ταχυδρομείου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι μεταγραφές επιτρέπονται μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου.

Τα απαραίτητα έγγραφα είναι :

1.   Αίτηση προς την Ε.Ι.Ο. από τους ιστιοπλόους η, τους κηδεμόνες τους, σε περίπτωση που είναι ανήλικοι. Στην αίτηση θα αιτείται η μεταγραφή τους και θα αναφέρονται οι λόγοι αυτής, καθώς και τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο πατρώνυμο, ημερομηνία και έτος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, e- mail, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός Μητρώου τους στην Ομοσπονδία και το σωματείο στο οποίο ανήκουν).

2.  Επίσημο έγγραφο αποδέσμευσης από τον όμιλο που αποχωρούν.

3.  Επίσημο έγγραφο αποδοχής από τον όμιλο στον οποίο επιθυμούν να ενταχθούν. Η συναίνεση παρέχεται με ακριβές αντίγραφο η, απόσπασμα πρακτικών του Δ.Σ. του σωματείου τους. Στην ανωτέρω απόφαση του Δ.Σ. πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο τους και το σωματείο στο οποίο παραχωρούνται.

 

 

4 Μετάλλια για τον Ν.Ο.Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με 4 μετάλλια στις αποσκευές του γύρισε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εμπλουτίζοντας κι άλλο την τροπαιοθήκη του. Ο Κετσιζόγλου Γιώργος και ο Φοροζίδης Παναγιώτης κατέκτησαν το χρυσό στη δίκωπο παίδων και το αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο εφήβων. Η Κων/δου Μάρθα και η Ζιώγα Θεοφανία πήραν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων ενώ ο όμιλος κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ νεανίδων με τις Ζιώγα Θεοφανία, Κων/δου Μάρθα, Κουσίδου Άννα και Μαρέτη Βασιλική.

Επιτυχημένη ήταν όμως και η παρουσία όλων των άλλων αθλητών/τριών του ομίλου με τον Οχανιάν Άκη να παίρνει την 4η θέση στο σκιφ παίδων και την 7η θέση στο σκιφ εφήβων, την Πολυχρονίου Ηλέκτρα, Καρυώτη Ανδρονίκη, Τριανταφυλλίδου Δέσποινα και Μαρέτη Χρυσάνθη να τερματίζουν στην 4η θέση στο τετραπλό σκιφ κορασίδων. Επίσης, η Κωστοπούλου Ελευθερία με την Τσιακύρογλου Μαρία τερμάτισαν στην 5η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων ενώ ο Φοροζίδης Θεόδωρος, ο Ευθυμίου Λεωνίδας, ο Κίτσος Δημήτριος και ο Σάββας Παναγόπουλος στο τετραπλό σκιφ παίδων και η Οχανιάν Μαρία στο σκιφ κορασίδων είχαν μια πολύ καλή παρουσία.

Ο Ν.Ο. Κατερίνης ανέβηκε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης για την κατηγορία παίδων/κορασίδων και στην 9η θέση της γενικής κατάταξης όλων των κατηγοριών. Η άκρως επιτυχημένη παρουσία του ομίλου σε πανελλήνιο επίπεδο δίνει ελπίδες για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Η σκληρή δουλειά και η αγάπη των προπονητών Αναστασιάδη Χάρη, Κιουρτζίδη Άδωνη και Χατζή Αναστασίας οδηγεί στη διαρκή βελτίωση των επιδόσεων των αθλητών. Οι προπονητές αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά και τα παρακινούν να αγωνίζονται με ζήλο.

Την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος κος Καρυώτης Κων/νος ενώ πολύτιμη ήταν και η προσφορά του Ευσταθιάδη Λευτέρη, παλιού αθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ., που επίσης συνόδευσε τους αθλητές.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες για την αγωνιστικότητα τους και ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Αναστασιάδη Χάρη που ανέβασε τον όμιλο ψηλά. Επίσης, ευχαριστεί την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας και τον ξενοδοχειακό όμιλο Λάμπρου, τους μεγάλους υποστηρικτές του ομίλου.

Φέτος από το Πανελλήνιο απουσίαζε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαΐδου Κατερίνα. Η αθλήτρια θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο με το τέλος της αποθεραπείας της λόγω τραυματισμού με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Την Ολυμπιονίκη παρακολουθεί ο ιατρός κος Τερζίδης Ιωάννης.

Το Δ.Σ. εύχεται στην Ολυμπιονίκη ταχεία αποκατάσταση και καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα του ομίλου και της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ METEOLOGY

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την εταιρία METEOLOGY και την κα Έφη Τζούμα καθώς και τον Χρήστο Μαρέτη, μέλος του συλλόγου, για την τοποθέτηση κάμερας στις εγκαταστάσεις του ομίλου για τη μετεωρολογική ενημέρωση των πολιτών. Η εταιρία μέσα από το δίκτυο καμερών της ανά την Ελλάδα δίνει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθούν ζωντανά τις καιρικές συνθήκες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το Δ.Σ. του ομίλου εκφράζει τη χαρά του να αποτελεί μέρος αυτού του δικτύου.

Πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο θα έχετε εικόνα από το λιμάνι της Παραλίας Κατερίνης μέσω της κάμερας που έχει εγκατασταθεί στον Ν.Ο.Κατερίνης:

https://www.meteology.gr/weathercams/kamera-naytikos-omilos-katerinis/

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Αναχώρησε χθες 20 Ιουλίου 2020 η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στις 21-27 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά. Η κωπηλατική αποστολή αποτελείται από 18 αθλητές και αθλήτριες:

Ευθυμίου Λεωνίδας, Ζιώγα Θεοφανία, Καρυώτη Ανδρονίκη, Κετσιτζόγλου Γιώργος, Κίτσος Δημήτριος, Κουσίδου Άννα, Κωνσταντινίδου Μάρθα, Κωστοπούλου Ελευθερία, Μαρέτη Βασιλική, Μαρέτη Χρυσάνθη, Οχανιάν Άκης, Οχανιάν Μαρία, Παναγόπουλος Σάββας, Πολυχρονίου Ηλέκτρα, Τριανταφυλλίδου Δέσποινα, Τσιακύρογλου Μαρία, Φοροζίδης Θεόδωρος, Φοροζίδης Παναγιώτης.

Οι αθλητές/τριες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μετά από μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Όλη η Πιερία είναι στο πλευρό τους ενώ το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. τους εύχεται καλή επιτυχία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΡΖΙΔΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τον Ορθοπεδικό Χειρουργό κ. Γιάννη Τερζίδη, ο οποίος παρακολουθεί στενά την Ολυμπιονίκη του ναυτικού ομίλου, Κατερίνα Νικολαΐδου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και είναι πάντα δίπλα της. Όλα αυτά τα χρόνια στέκεται στο πλευρό των αθλητών/τριών μας και αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του για τον ναυταθλητισμό της Πιερίας. Τον ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του

Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

 

Γνωρίστε τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης

Άλλη μια σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τους μικρούς μας φίλους. Τι καλύτερο από τον αθλητισμό και μάλιστα στη θάλασσα; Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης περιμένει όλα τα παιδιά να έρθουν στις εγκαταστάσεις του ώστε να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας. Πρόκειται για αθλήματα που πέρα από το σώμα καλλιεργούν και το πνεύμα μαθαίνοντας στο παιδί την πειθαρχεία, τον αυτοέλεγχο, την αυτοσυγκέντρωση και την προσήλωση στους στόχους του.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ακολουθούνται πιστά τα πρωτόκολλα υγιεινής καθώς πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφάλεια αθλητών, γονιών και προπονητών. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο ασφαλή όσον αφορά τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Χαρίστε στο παιδί σας αυτή την μοναδική εμπειρία και δώστε του την ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο του αθλητισμού και τα ταλέντα του.

.