ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πιερικός αθλητισμός πενθεί καθώς έφυγε από την ζωή ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης Θεόδωρος Διαμαντόπουλος. Υπηρέτησε πιστά τον αθλητισμό και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στην ανάδειξη των αθλητικών ταλέντων της Πιερίας. Η απουσία του είναι μεγάλη για τον αθλητισμό της Πιερίας, ωστόσο άφησε πίσω του σημαντικό έργο για τις επόμενες γενιές. Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόδωρου Διαμαντόπουλου.

περισσότερα...

Αναβολή 2ης Γ.Σ. Μελών του Ν.Ο.Κατερίνης 2020

Ανακοινώνουμε την αναβολή της 2ης κλήσης της 2ης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αναγγέλθηκαν για τον Νομό Πιερίας και τα οποία παρατείνονται. Η νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα εξαρτηθεί από τα επόμενα μέτρα που θα εξαγγελθούν καθώς και από την πορεία της πανδημίας.

περισσότερα...

Αναβολή 2ης Γ.Σ. Μελών του Ν.Ο.Κατερίνης 2020

Ανακοινώνουμε την αναβολή της 2ης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αναγγέλθηκαν για τον Νομό Πιερίας. Η νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα εξαρτηθεί από τα επόμενα μέτρα και την πορεία της πανδημίας.

περισσότερα...

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μεταγραφές των αθλητών και αθλητριών της ιστιοπλοΐας για το αγωνιστικό έτος 2020-2021. Θα κατατίθενται ηλεκτρονικά, δια ζώσης ή μέσω ταχυδρομείου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι μεταγραφές επιτρέπονται μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου.

περισσότερα...

4 Μετάλλια για τον Ν.Ο.Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με 4 μετάλλια στις αποσκευές του γύρισε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εμπλουτίζοντας κι άλλο την τροπαιοθήκη του. Ο Κετσιζόγλου Γιώργος και ο Φοροζίδης Παναγιώτης κατέκτησαν το χρυσό στη δίκωπο παίδων και το αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο εφήβων. Η Κων/δου Μάρθα και η Ζιώγα Θεοφανία πήραν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων ενώ ο όμιλος κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ νεανίδων με τις Ζιώγα Θεοφανία, Κων/δου Μάρθα, Κουσίδου Άννα και Μαρέτη Βασιλική.

περισσότερα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ METEOLOGY

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την εταιρία METEOLOGY και την κα Έφη Τζούμα καθώς και τον Χρήστο Μαρέτη, μέλος του συλλόγου, για την τοποθέτηση κάμερας στις εγκαταστάσεις του ομίλου για τη μετεωρολογική ενημέρωση των πολιτών. Η εταιρία μέσα από το δίκτυο καμερών της ανά την Ελλάδα δίνει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθούν ζωντανά τις καιρικές συνθήκες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το Δ.Σ. του ομίλου εκφράζει τη χαρά του να αποτελεί μέρος αυτού του δικτύου.

περισσότερα...

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Αναχώρησε χθες 20 Ιουλίου 2020 η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στις 21-27 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά. Η κωπηλατική αποστολή αποτελείται από 18 αθλητές και αθλήτριες:

περισσότερα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΡΖΙΔΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τον Ορθοπεδικό Χειρουργό κ. Γιάννη Τερζίδη, ο οποίος παρακολουθεί στενά την Ολυμπιονίκη του ναυτικού ομίλου, Κατερίνα Νικολαΐδου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και είναι πάντα δίπλα της. Όλα αυτά τα χρόνια στέκεται στο πλευρό των αθλητών/τριών μας και αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του για τον ναυταθλητισμό της Πιερίας. Τον ευχαριστούμε.

περισσότερα...

Γνωρίστε τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης

Άλλη μια σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τους μικρούς μας φίλους. Τι καλύτερο από τον αθλητισμό και μάλιστα στη θάλασσα; Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης περιμένει όλα τα παιδιά να έρθουν στις εγκαταστάσεις του ώστε να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας. Πρόκειται για αθλήματα που πέρα από το σώμα καλλιεργούν και το πνεύμα μαθαίνοντας στο παιδί την πειθαρχεία, τον αυτοέλεγχο, την αυτοσυγκέντρωση και την προσήλωση στους στόχους του.

περισσότερα...