ΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ 21ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Η αυλαία των αγώνων ιστιοπλοΐας τριγώνου έκλεισε για το 2016 με το 21ο Κύπελλο Χριστουγέννων που διοργανώθηκε όπως και κάθε χρόνο από τον Ο.Φ.Θ. και πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 29 Δεκεμβρίου. 
Παρά το τσουχτερό κρύο και τις γενικά απαγορευτικές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων τις δυο πρώτες μέρες, οι αγώνες  ολοκληρώθηκαν κανονικά την τελευταία ημέρα 29/12. 
        Η αυλαία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους αθλητές ιστιοπλοΐας του ΝΟΚΑΤ. Η ομάδα του ΝΟΚΑΤ απαρτίζονταν από αθλητές της κατηγορίας LASER 4.7 και RDL. 
Ο Βαρμπένης Ευάγγελος κατέλαβε τη 2η θέση στη κατηγορία LASER 4.7 φέρνοντας στην Κατερίνη το αργυρό μετάλλιο και την 3η θέση στη γενική κατάταξη .
Πολύ καλές παρουσίες της Πετρίδου Είρήνης-Άννας (4η θέση) καθώς και των Ψωμιάδη Ιωάννη και της νεαρής αθλήτριας Σταθακοπούλου Βασιλικής
Το Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ  συγχαίρει τους αθλητές του τμήματος καθώς και τον προπονητή τους  Δημ. Παχούμα για την παρουσία τους στους αγώνες και εύχεται η νέα χρονιά να ξεκινήσει και να τερματίσει το ίδιο όμορφα και γεμάτη επιτυχίες.
Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς