Κύπελλο Βορείου Αιγαίου Grohe 29/7/2022 – 5/8/2022 Porto Carras Grand Resort

Πανιά στο Βόρειο Αιγαίο και στον Τορωναίο Κόλπο άνοιξαν τα 29 σκάφη που πήραν μέρος στο 43ο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου Grohe που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.
Επίκεντρο του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου Grohe ήταν για ακόμη μία χρονιά το πολυτελές Porto Carras Grand Resort που παραχώρησε την υπερσύγχρονη μαρίνα του για τον ελλιμενισμό των σκαφών που μετέχουν στον αγώνα καθώς και τις εγκαταστάσεις του για τη λειτουργία της γραμματείας και τις συγκεντρώσεις κυβερνητών και πληρωμάτων.

Διεξήχθησαν εννιά ιστιοδρομίες οι οποίες περιλάμβαναν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο.
Μετά το πέρας των εννέα ιστιοδρομιών, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με το σκάφος “Hellenic Police”, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία performance sport boats με 26,50 βαθμούς ποινής. Στην επιτυχία αυτή συνέβαλλε και ο αθλητής ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Ιωάννης Φάκας, καθώς αποτελεί μέλος της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαιρετική προσπάθεια και τη μαχητικότητα που επιδείξανε στους αγώνες κατακτώντας την πρώτη θέση.