Με 4 ιστιοπλόους συμμετείχε ο Ν.Ο.ΚΑΤ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OTPIMIST 2015
Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist 2015 που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στην Ιτέα Φωκίδος από 30/6 ως 3/7.
Στους αγώνες, που συγκέντρωσαν 259 αθλητές (170 αγόρια και 89 κορίτσια), επικράτησαν μεγάλες περίοδοι με άπνοια, και άνεμοι μεταβλητής διεύθυνσης που όπως φάνηκε δυσκόλεψαν τους 4 ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από πρόκρισή τους από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στα αγόρια (με 5 ιστιοδρομίες):
1) Κυριακίδης Σπύρος 72η θέση
2) Ψωμιάδης Ιωάννης 73η θέση
3) Κουκουλιάτας Δημήτρης 95η θέση
Στα κορίτσια (με 6 ιστιοδρομίες):
1) Σιδηροπούλου Λουκία 38η θέση.
Ο προπονητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Σταυρίδης Νίκος μετά την επιστροφή της αποστολής στην Κατερίνη, δήλωσε για τους αγώνες: «Επιστροφή για την ομάδα μας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα. Μπορεί να μην πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για αγώνες εντός και εκτός θάλασσας, αλλά γυρίσαμε με χαμόγελο , αισιοδοξία και ψηλά το κεφάλι.»
Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist 2015 που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στην Ιτέα Φωκίδος από 30/6 ως 3/7.  Στους αγώνες, που συγκέντρωσαν 259 αθλητές (170 αγόρια και 89 κορίτσια), επικράτησαν μεγάλες περίοδοι με άπνοια, και άνεμοι μεταβλητής διεύθυνσης που όπως φάνηκε δυσκόλεψαν τους 4 ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από πρόκρισή τους από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα:  Στα αγόρια (με 5 ιστιοδρομίες): 1) Κυριακίδης Σπύρος 72η θέση 2) Ψωμιάδης Ιωάννης 73η θέση 3) Κουκουλιάτας Δημήτρης 95η θέση  Στα κορίτσια (με 6 ιστιοδρομίες): 1) Σιδηροπούλου Λουκία 38η θέση.   Ο προπονητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Σταυρίδης Νίκος  μετά την επιστροφή της αποστολής στην Κατερίνη, δήλωσε για τους αγώνες: «Επιστροφή για την ομάδα μας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα. Μπορεί να μην πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για αγώνες εντός και εκτός θάλασσας, αλλά γυρίσαμε με χαμόγελο , αισιοδοξία και ψηλά το κεφάλι.»