Ολοκληρώθηκε το Θερινό πρόγραμμα “Γνωρίζω την Θάλασσα και παίζω” του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δίμηνο πρόγραμμα "Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω" που για πρώτη φορά διοργανώθηκε από τη νέα Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και έδωσε την ευκαιρία σε 60 παιδιά από 5 ως 12 ετών να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο, παίζοντας και διασκεδάζοντας, να μάθουν να κολυμπούν και να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας, με τη βοήθεια έμπειρων γυμναστών-εκπαιδευτών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Πρόεδρος Κ.Καρυώτης και τα μέλη του Δ.Σ. Β.Καρπούζας και Α.Τουλιοπούλου υπεύθυνοι υλοποίησης του προγράμματος, σε συνεργασία με τον γυμναστή του προγράμματος Γ.Νταμπάκη, των προπονητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. και τη βοήθεια εθελοντών, οργάνωσαν μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή όπου τα παιδιά, έπαιξαν διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια στο νερό, έλαβαν τα πτυχία παρακολούθησης του προγράμματος και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι για ακόμη καλύτερη γνωριμία με τα αθλήματα του νερού.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα, ενώ από τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ο Αν.Γ.Γραμματέας κος Βαγγέλης Καρπούζας δήλωσε: « Τελικά το πείραμα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για τη δημιουργία προγράμματος γνωριμίας των παιδιών με τα αθλήματα του νερού, πέτυχε. Ως υπεύθυνος προγράμματος αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και χαίρομαι ιδιαίτερα για την εντυπωσιακή ανταπόκριση και άψογη συνεργασία με τα παιδιά και τους γονείς τους. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δεσμεύεται ότι το πρόγραμμα «γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω» θα λειτουργήσει και την επόμενη σαιζόν (Ιούλιο-Αύγουστοο 2016) με ακόμη περισσότερους μικρούς κολυμβητές που θα γνωρίσουν παράλληλα και τα αθλήματα ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας.»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δίμηνο πρόγραμμα "Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω" που για πρώτη φορά διοργανώθηκε από τη νέα Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και έδωσε την ευκαιρία σε 60 παιδιά από 5 ως 12 ετών να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο, παίζοντας και διασκεδάζοντας, να μάθουν να κολυμπούν και να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας, με τη βοήθεια έμπειρων γυμναστών-εκπαιδευτών.   Με την ολοκλήρωση του προγράμματος την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Πρόεδρος Κ.Καρυώτης και τα μέλη του Δ.Σ. Β.Καρπούζας και Α.Τουλιοπούλου υπεύθυνοι υλοποίησης του προγράμματος, σε συνεργασία με τον γυμναστή του προγράμματος Γ.Νταμπάκη, των προπονητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. και τη βοήθεια εθελοντών, οργάνωσαν μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή όπου τα παιδιά, έπαιξαν διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια στο νερό, έλαβαν τα πτυχία παρακολούθησης του προγράμματος και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι για ακόμη καλύτερη γνωριμία με τα αθλήματα του νερού.   Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα, ενώ από τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ο Αν.Γ.Γραμματέας κος Βαγγέλης Καρπούζας δήλωσε: « Τελικά το πείραμα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για τη δημιουργία προγράμματος γνωριμίας των παιδιών με τα αθλήματα του νερού, πέτυχε. Ως υπεύθυνος προγράμματος αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και χαίρομαι ιδιαίτερα για την εντυπωσιακή ανταπόκριση και άψογη συνεργασία με τα παιδιά και τους γονείς τους. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δεσμεύεται ότι το πρόγραμμα «γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω» θα λειτουργήσει και την επόμενη σαιζόν (Ιούλιο-Αύγουστοο 2016) με ακόμη περισσότερους μικρούς κολυμβητές που θα γνωρίσουν παράλληλα και τα αθλήματα ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας.»