ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2024

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο εορτασμός των 65 χρόνων από την ίδρυση του, στο Club Omilos.

Σε μια υπέροχη βραδιά με ζεστό κλίμα τιμήθηκαν οι αθλητές του ομίλου για τις αθλητικές τους διακρίσεις αλλά και για τις επιδόσεις τους στο σχολείο.


Τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Άννα-Μάνη Παπαδημητρίου, οι Βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Κομνηνού Δελβερούδη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Σάββας Καρυπίδης, ο Αντιδήμαρχος Αναστασιάδης Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος Ανέστης Μυστρίδης, ο Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας Θανάσης Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας, το μέλος της Ελλ.Ολυμπιακής Επιτροπής και Γ.Γ. ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς, ο Διοικητής Λιμένος Κατερίνης Θέμης Αδαμίδης και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα του ομίλου.


Πλήθος μελών, γονέων και φίλων του ομίλου παρευρέθηκαν για να τιμήσουν με την παρουσία τους τις επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου για την περσινή χρονιά φέρνοντας μας ένα Χάλκινο Παγκόσμιο μετάλλιο στην Ιστιοπλοΐα τρίγωνου στην κατηγορία J24 με τον Γιάννη Φάκα, 1 χρυσό Βαλκανικό με τον Σπύρο Κυριζόπουλο, 3 χάλκινα Βαλκανικό, 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, και 6 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, χαρίζοντάς μας ικανοποίηση και αισιοδοξία.