11 Μετάλια ο ΝΟΚΑΤ στην Κοζάνη

11 Μετάλια κατέκτησαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Κοζάνη

Με 27 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Κοζάνης το Σάββατο 13 Ιουνίου. Οι αγώνες που περιελάμβαναν 15 αγωνίσματα όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, πραγματοποιήθηκαν στον φυσικό κωπηλατικό στίβο της λίμνης Πολυφύτου και συγκέντρωσαν πάνω από 300 συμμετοχές από 12 συλλόγους.
     
Η εμφάνιση των πληρωμάτων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ήταν ιδιαίτερα δυναμική αφού κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους Γ.Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου κατέκτησαν 11 μετάλλια (6 χρυσά, 4 αργυρά και 1 χάλκινο) στα 13 αγωνίσματα που πήραν μέρος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Χρυσό μετάλλιο (1η θέση)
1) Δανά Ζωή στο αγώνισμα σκιφ κορασίδων
2) Νάστος Σωτήρης και Σταμκόπουλος Μάρκος στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων12-14 ετών
3) Γραμματόσης Νίκος, Τζιόμπανος Ζαχαρίας, Τσιαλός Δημήτρης και Μπούφτας Μανώλης στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
4) Καμπουρίδης Δημήτρης και Τσαχουρίδης Σεραφείμ στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
5) Μαρέτη Βασιλική και Κωστοπούλου Κωνασταντίνα στο αγώνισμα διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.
6) Καλαμπάκας Νίκος στο αγώνισμα σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Αργυρό μετάλλιο (2η θέση)
1) Χατζησαββίδης Χρήστος στο αγώνισμα σκιφ παίδων.
2) Φυτοπούλου Παρθενόπη και Κούρτη Κατερίνα στο αγώνισμα διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.
3) Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Κωστοπούλου Κατερίνα, Τσαρούχα Μαρία και Ηλιάδου Νίκη στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.
4) Καλαϊτζίδου Αναστασία στο αγώνισμα σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.

Χάλκινο μετάλλιο (3η θέση)
1) Τσελίκας Νίκος και Καζάκας Γιώργος στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι: Τσιβούλα Ουρανία που αν και κορασίδα αγωνίστηκε στο σκιφ νεανίδων και στο διπλό σκιφ νεανίδων μαζί με τη Δανά Ζωή, η Καβαδία Μαρία στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες στο σκιφ κορασίδων, ο Ζαβαντίας Κων/νος στο σκιφ παίδων, και οι Μαχαιρίδης Κυριάκος και Τσέτσας Αντώνης που συμμετείχαν στο διπλό σκιφ παίδων και στο τετραπλό σκιφ παίδων μαζί με τους Καζάκα Γιώργο και Τσελίκα Νίκο.

Την πολυάριθμη αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνόδεψαν ο Πρόεδρος κος Κ.Καρυώτης, το μέλος της Διοίκησης Κ.Μαρέτης και αρκετοί γονείς και φίλοι της κωπηλασίας.