8η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για το Θ. Καραμήτρο του ΝΟΚΑΤ

Στην 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων κατατάχθηκε το πλήρωμα της δικώπου νέων ανδρών με το Θωμά Καραμήτρο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και το Κωνσταντά Πασχάλη του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν την Πέμπτη 25/8 στο μικρό τελικό του αγωνίσματός τους πίσω από το πλήρωμα της Γερμανίας.

Οι Καραμήτρος και Κωνσταντάς αποτέλεσαν το πιο «καινούργιο» πλήρωμα της Ελληνικής αποστολής, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 21-28/8, και δεν είχαν την ευκαιρία για καμία κοινή προπόνηση πριν τους αγώνες, αφού ο Θωμάς Καραμήτρος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας στο Ρότερνταμ, αμέσως μετά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου είχε ταξιδέψει ως αναπληρωματικός στο πλήρωμα της τετρακώπου ανδρών ελαφρών βαρών.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει τον αθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ. Θωμά Καραμήτρο για την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα της δικώπου ανδρών και για τη συνολική του εμφάνιση στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις (Διεθνές μιτινγκ Πιεντιλούκο, Αγώνες Ολυμπιακής Πρόκρισης, Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην προσπάθειά του, για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.