Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γεώργιο επισκέφτηκε το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιο, επισκέφτηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου αντιπροσωπία του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούμενη από τον

Πρόεδρο Κ.Καρυώτη, τη Γ.Γραμματέα Α.Τουλιοπούλου, τον Αν.Γ.Γραμματέα Ε. Καρπούζα, τον Έφορο Δ.Σχέσεων Κ.Σακκά και το μέλος Α.Κουτλουμπάση.

Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. και εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του συλλόγου, την οποία δήλωσε ότι ακολουθεί ανελλιπώς, ενώ ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. με τους συνεργάτες του, παρουσίασαν σύντομα τα σχέδιά τους για το μέλλον του συλλόγου και προσκάλεσαν το Σεβασμιότατο Γεώργιο να επισκεφτεί τους αθλητές στο χώρο προπόνησης στο κανάλι Λιτοχώρου, καθώς και να παραστεί τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις ψυχαγωγικές-εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Ν.Ο.Κατερίνης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Γεώργιος, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στους νέους, έχει ήδη επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.ΚΑΤ. στη Παραλία και έχει τιμήσει το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης με το Χρυσό Μετάλλιο της Αγίας Αικατερίνης, απεδέχθη με χαρά την πρόσκληση και δήλωσε τη συμπαράστασή του στο έργο του νέου Δ.Σ. με σκοπό την προσφορά στη νεολαία του τόπου μας.

Κατά την αναχώρησή της η αντιπροσωπία του Ν.Ο.ΚΑΤ. είχε τη χαρά να δεχτεί από το Σεβασμιότατο ως δώρο, βιβλίο σχετικό με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στο Κονγκό και τις προσωπικές εμπειρίες που ο Σεβασμιότατος αποκόμισε κατά την παραμονή και διδασκαλία του εκεί.